БЪЛГАРИЯ, ЗВЕРОВЕ

Вълци мутанти нападнаха Петричко

Ушите им са клепнали, а окраската им е на петна

вълциГлутница огромни невиждани досега вълци нападнаха петричко село. Местните хора са пропищели от мутантите с клепнали уши и странна петниста окраска на козината.

Те са нападнала кошарата на животновъд от село Яково. Човекът бил толкова уплашен за живота си, че в защитата си използвал пиратки и бомбички, разкара днес за преживяния му ужас, наместникът на селото Велин Иванов, съобщава struma.com.

”Цяло село е настръхнало от тези вълци мутанти. Не можем да ги хванем, защото са диви и се крият от хората. Взели са от съобразителността на домашните животни”, коментира вълчата напаст Велин Иванов.

Той конкретизира също, че само преди 4 дни хищниците нахлули и в кошара с животни на друг негов съселянин, негов първи братовчед.  На Иван Янев бил удушени и зверски разкъсани 4 кози.

“Обещавам, обаче, че тези гадини ще бъдат в най-скоро време унищожени. Ще направим хайка и ще ги избием до един”, не скри намеренията си Иванов.

Всъщност вълците, които са с необичаен цвят на окраската, се появиха в землището на село Яково от няколко месеца и местните предположиха, че са избягали от резерват от съседна Македония. Сега, обаче е сигурно, че те са кръстоска между вълк и домашно животно, пазач на някои от кошарите с животни. Затова е петнистата им окраска, казва Иванов.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...