ГЪДЕЛ

Тази есен жените влизат в обувките на мъжете

Sportno_elegantni
Обувките за сезон есен/зима 2015 не са толкова елегантни и женствени, но са удобни, практични и ефектни.
Снимка: Deichmann

Слабостта на жените към обувките е всеизвестен факт. Затова не е изненада, че началото на всеки нов сезон е повод за покупка на нов чифт, който да е в крак с модата.

Обувките за сезон есен/зима 2015 не са толкова елегантни и женствени, колкото са били през изминалите сезони, но пък са удобни, практични и ефектни.

Идеята на дизайнерите е да предложат на дамите повече унисекс модели, така че гардеробът им да се доближи с още една стъпка към този на мъжете.

Тенденциите според Deichmann

Balet_Deichmann
Актуалната колекция есен/зима на водещата верига магазини за обувки в Европа беше претворена във вдъхновяващи изпълнения на балет „Вая Денс“.

Deichmann представи новите тенденции в модата при обувките с бляскав балетен пърформанс. Актуалната колекция есен/зима на водещата верига магазини за обувки в Европа беше претворена във вдъхновяващи изпълнения на балет „Вая Денс“. На сцената танцуваха и най-малките балерини, които показаха част от детската колекция на марката.

Новите модни тенденции според Deichmann носят всичко, което прави есента още по-интересна.

Модата за новия сезон съчетава смело утвърдените стандартни модели с нови и неочаквани детайли, класическото се комбинира със спортното, ретрото е на мода, но с нови акценти, а елегатното облекло върви ръка за ръка с high-tech детайли.

Дамските модели са повлияни от мъжкия дух, защото дори и модата се отърсва от догмите н половете.

Масивни подметки и изразени грайфери

Верни на традицията, от Deichmann предлагат топ актуалните за сезона модели, които най-големите почитателки на модата с радост ще демонстрират в ежедневието си. Стиловото разнообразие както винаги е голямо: от класиката на висок ток, през нестандартните спортни обувки и моделите, смело заимствани от мъжкия гардероб.

Абсолютният трендсетър са масивните подметки.Изразените грайфери придават страхотно младежко излъчване, смятат модните редактори и блогъри.

Елегантност и удобство лъха от обувките, вдъхновени от мъжката мода – денди стилът и ботите Челси са много актуални тази есен.

Този сезон се радваме на супер актуалните обувки с връзки в денди стил с благороден унисекс шик. Новият сезон носи умела комбинация от удобство и лежерност.

Спортните модели се представят в нова светлина и освен с микса на материали цветове, изпъкват и с разнообразните си „специални ефекти” като холограмни оптики.

Сред цветовете доминират черното и всички нюанси на кафявото и сивото, цветове, които се комбинират лесно с различни визии.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...