БЪЛГАРИЯ

Хранят ученици с вафли „Бойко Борисов”

Image_5546171_407Част от децата в училище „Петър Берон” в Монтана са получили за закуска вафли с името и лика на премиера Бойко Борисов.

Родители на малчугани изказаха недоволство от промъкването на политиката макар и през кухнята в учебното заведение.

От училището обаче заявиха, че доставката на примерския сладкиш е абсолютно случайна. Вафлите с образа и инициалите на Бойко Борисов били раздадени на 30 май в
Трето училище в областния град.

„Децата имаха тържества и за да не губят полагащите им се закуски, наредих на фирмата доставчик да осигури пакетирани закуски. Хората са донесли вафли, но тъй като имаме 14 начални класове бройката не достигнала и я допълнили с вафлите „Б. Б”. Това не е направило впечатление на никой. Няма нищо преднамерено и политическо в случая”, казаха от ръководството на училището.

От закуските с премиерския лик получили част от децата от три паралелки. Някои от родителите обаче останали неприятно изненадани след като чули, че са “закусвали с министър-председателя”.

“Не желаем да занимават децата ни с политика в училище. Още са малки, достатъчни са им проблемите, които виждат в живота, семейството и държавата”, коментираха майки и татковци.

В общинската управа на Монтана не знаеха за случая и заявиха, че ще направят проверка и ще вземат мерки подобни макар и непреднамерени инциденти да няма. Вафлите „Б. Б” се произвеждат в Лясковец от около две години. Марката бе въведена на пазара от бизнесмена и бивш футболен съдия Ичко Лозев.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...