БЪЛГАРИЯ, Политика

БСП разгръща опозиционен фронт срещу правителството на Борисов

Започваме общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов, заяви новият председател на БСП Корнелия Нинова

ninovaa

Започваме общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов, заяви новият председател на БСП Корнелия Нинова, предаде “Фокус”. Тя обясни, че решението е взето по време на заседание на Изпълнителното бюро на левицата, което се проведе в областния център.

От БСП започват незабавни разговори с ръководствата на другите парламентарно представени опозиционни партии, както и с тези, които са опозиционери в местната власт, но нямат свои представители в Народното събрание. От БСП ще търсят подкрепа за алтернативните им предложения за промяна на в политиките в България.

„Ще внесем няколко закона, които изпълняват нашата политика за връщането на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава. Говоря конкретно за антимонополно законодателство, защита на дребния земеделски производител и потребителите, защита на малкия и среден бизнес. Трябва да осигурим една работеща икономика, която да гарантира приходи, които да могат да служат за основа на развитие на социалната държава и социалната политика“, каза Нинова.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...