ЛИЦА, Позиция

Нешка Робева: Искат да ме унизят

Image_4551571_407“Направено е всичко възможно да бъда унизена.” Това заяви Нешка Робева в сутрешния блок на БТВ относно предлагането й за орден “Стара планина” и нейния отказ да го приеме.

Робева обясни, че е свикнала с липсата на отличия от държавата като повишения, ордени и поощрения. Тя обясни, че не е обидена от никого.

“Не зная какъв е “кантарът”, на който се тегли приносът към държавата”, каза още тя. “Нека премиерът се отърве от глупаците и да си свърши работата”, коментира треньорката на Златните момичета. Тя изрази недоумението си как политици, които не я познават, могат да решат да я награждават. Робева направи сравнение с Русия и Япония, които са я наградили с едни от най-великите си отличия.

“Не се чувствам засегната. Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол – могат да удрят колкото искат.”, коментира още хореографът.

Тя призна, че най-голямата й грешка е навлизането в политиката в партията на Николай Бареков, като е съжалила, че може да има демокрация в страната. Робева изрази вярата в новото поколение и че то ще “направи страната Швейцария на Балканите”. “Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук”, надява се навършващата 70 години Робева.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...