Човек

Сън за смърт вещае нов етап в живота

Сънуването на смърт пък символизира, че даден аспект от нашето Аз умира.

сън

Сънищата рядко означават точно това, което сте сънували, и още по-рядко биват пророчески. От тях обаче може да се извлече много важна информация и дори да се коригира собственият живот. Главното е да ги възприемате не буквално, а символично.

Ако сънувате бременност това означава, че у вас има нова енергия и нови неосъзнати идеи. Вероятно преживявате нещо като прераждане, движите се в съвсем нова посока, променяте се, навлизате в нова фаза на живота си.

Един от най-разпространените сънища е падането на зъби. Мнозина традиционно го смятат за един от най-зловещите и предвещаващи смърт сънища. Истината обаче е друга. Падащите зъби са свързани с преходен период в нашия живот, когато промените предизвикват безпокойство, тревога и страх. В повечето случаи сънят с падащи зъби е символ, че растете, развивате се, променяте се.

Сънуването на смърт пък символизира, че даден аспект от нашето Аз умира и ние започваме да се движим в нова посока. В реалността за подобно нещо може да сочат различни ситуации – уволнение, преместване или болезнен процес на раздяла, предизвикващ чувство на тъга. Сънищата за смърт са сънища за това, което освобождаваме от себе си.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...