СВЯТ

Путин за Великден: Църквата прави много за съхраняването на мира

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички граждани на Русия, отбелязващи Светото Христово Възкресение

putin

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички граждани на Русия, отбелязващи Светото Христово Възкресение,съобщиха от Кремъл.

“Великият празник Пасха събужда най-добрите чувства в сърцата на милиони вярващи, обединява ги около непреходните духовни ценности на православието, на многовековните исторически и културни традиции на нашия народ”, казва Путин в поздравлението си.

“И, разбира се, на този празничен ден отбелязвам огромната съзидателна роля на руската православна църква в областта на просвещението и благотворителността, укрепването на нравствените ценности на обществото и възпитанието на подрастващото поколение”, пише още руският президент.

“Църквата прави много за решаване на насъщните социални проблеми, за съхраняването на междунационалния и междурелигиозния мир. Тази работа заслужава дълбоко и искрено признание”, акцентира руският президент.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...