БЪЛГАРИЯ, Инциденти

Бабата на убиеца от с. Правда: Той много обичаше приятелката си, не знам какво стана

Родителите на момичето се доверявали напълно на нейния внук и пускали момичето само с него.

ShowImage

Бабата на 22-годишния Венцислав, който на 25 април около 23 часа уби приятелката си от ревност в село Правда, разказва, че той бил много всеотдаен и жалостив, предаде БТВ.

„Не знам как да го обясня. Той е жалостив – като коля заек и той бяга и не ще да яде, не ще да вижда такова нещо. Беше лудо влюбен в момичето, все това разправяше: „Много я обичам, искам я”.

По думите на жената родителите на момичето се доверявали напълно на нейния внук и пускали момичето само с него. „За първи път го видях с приятелка, с такава радост го приехме. Не знам защо го е направил, той в някаква ярост го е извършил. Той е всеотдайно момче”, твърди възрастната жена.

22-годишният Венцислав убива приятелката си Десислава и сам се предава в районното управление в Горна Оряховица. „Той е споделил това с дежурните съвсем нормално, нямало е нещо извън нормите на поведение. Разказал, че причината е ревност”, поясни главен инспектор Павлин Лазаров от РУП „Горна Оряховица”.

Класният ръководител на убитата Десислава разказа, че момичето е било социално ангажирано и участвало в редица благотворителни организации „Тя не се обърна към мен, не е търсила помощта ми. Всички сме потресени”, допълни г-жа Кондева.

Извършителят на убийството е задържан, а прокуратурата продължава работа по случая. Те ще поискат неговото постоянно задържане под стража.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...