ЛИЦА

Петьо Блъсков за ДПС

 

 

Image_5450173_411ДПС е партия, която е до своите избиратели, за разлика от другите партии. ГЕРБ работи със структури, а БСП напоследък говори само с пъпа си.Това каза главният редактор на “Труд” Петьо Блъсков пред БТВ за предстоящата днес конференция на ДПС.

Това, че Ахмед Доган ще бъде духовен водач или както го нарекат, е напълно нормално. Той е създател на партията, човек с доста аналитична мисъл, каза още Блъсков. Според него речта на Доган пред коледното тържество на движението е най-ясният, сериозен и доказан анализ на международния политически живот от началото на прехода.

Понякога човек внезапно получава внезапното просветление…, коментира Блъсков нападките към ДПС на изключения председател Лютви Местан. Дали ще бъде поделен електоратът, дали ще има поделяне изобщо – отговорът на този въпрос ще дадат изборите, напомни главният редактор на “Труд”. Според него Местан има определено влияние – в Източните Родопи. Да се говори за проруски и протурски партии е замазване на проблема, смята Блъсков.

В политическия живот на света сме едно дребно кученце и не трябва да джафкаме насам и натам, за да не ни ритнат и от двете страни, обясни Петьо Блъсков.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...