Музика, СВЯТ

Басистът на “Любэ” почина след зверски побой

39-годишния Максим Д, приятел на жертвата, е заподозрян за побоя.

ShowImage (5)

Тази вечер почина Павел Усанов, баскитарист на легендарната руска група “Любэ”. Причината за смъртта му е жесток побой в Подмосковието, след който музикантът изпадна в кома, от която никога не се събуди, съобщи “Комсомолская правда”.

На 2 април Павел беше пребит в Дмитрово, след което бе приет в местната болница с тежка черепномозъчна травма и вътрешен хематом. Басистът впоследствие бе откаран в московския институт “Склифосовски”.

“Павел е в критично състояние. Без промяна. Молете се за него”, написа съпругата му в социалната мрежа, преди той да почине. Тя бе организирала набиране на средства за лечението му, също така бе призовала приятелите му да се молят за него.

39-годишния Максим Д, приятел на жертвата, е заподозрян за побоя. След кавга между двамата, която се случила в бар, те излезли извън заведението за да се разберат и тогава Максим започнал да бие приятеля си. След силен удар по главата му, Павел паднал на земята. При вида на кръвта, нападателят се уплашил и избягал от мястото на инцидента, полицията, обаче, успяла да го залови. Максим бил посочен от свидетели за извършител на престъплението, което било записано и с камера. Накрая нападателят признал вината си, въпреки, че първоначално отричал.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...