БЪЛГАРИЯ, ПО ТЪМНО

Разкриха стая за ВИП наркомани в Студентския град

211-105187_wide

Задържан е управителят Игнат Х. и служител в чалга заведението

“Плаза”на фолкпевеца Константин

Светкавичната акция на ченгетата от отдел „Наркотици” е била в нощта срещу събота. Арестувани били двама служители и петима клиенти на дискотеката, чието име Маринов не пожела да съобщи. Неофициално обаче се разбра, че заведението е „Плаза” на фолкпевеца Константин. Той не е бил задържан.

Клиентите били пуснати след разпит, а Софийската прокуратура е повдигнала обвинения на двамата от персонала. Единият от тях е управителят, но до момента не е намерен договорът му, по който работи на тази длъжност, казаха разследващите. В луксозния будоара били намерени дози скъп наркотик, най-вероятно кокаин. Зам. градският прокурор Чавдар Ангелов обяви, че днес обвинението ще поиска от съда да остави и двамата в ареста.

Дилърите са използвали сложна система от кодове и пароли, с които да бъдат предупреждавани при полицейски проверки. Най-вероятно е била замесена и охраната на „Плаза”. Само преди месец – на 9 март, гардовете бяха проверявани по подозрение, че са пребили 23-годишния младеж, който си бе глътнал езика и с помощта на боксьора Кубрат Пулев животът му бе спасен.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...