ГЪДЕЛ, Кючеци

Професор Колев от НСА: Чакам масажистката, съвестта ми е чиста

prof kolev“Поканен съм тук да ми направят релаксиращ масаж. Това заяви пред камерата на “Господари на ефира” професорът от НСА, който поиска секс от своя студентка, за да си вземе изпитите. В последната част от темата Николай Колев бе хванат от репортера Боби Ваклинов на излизане от банята в хотелската стая, където заведе бившата адреналинка Ваня.

След като наметна риза, но остана по хавлия, той заяви, че е спокоен пред съвестта си. “Никога не се е случвало да искам секс или пари от мои студенти”, заяви все пак смутеният Колев. Основната му версия до края на разговора бе, че няма никаква студентка, а чака масажистката.

Когато му беше съобщено, че предаването разполага със запис, на който ясно се вижда какво предлага на Ваня, той отговори, че това е постановка. Бившият декан заяви, че този случай, че се решава в съда и че записите нямат юридическа стойност.

От “Господарите” уточниха, че след показаните записи е започнала вълна от сигнали за подобни случаи в университетите у нас и призоваха за повече смелост, ако има и други изпадали в такава ситуация.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...