Темида

Биячите на полицая от Сливен го нападнали в гръб, били го с дъска от пейка по главата

Image_5409426_411

Инцидентът станал около 6 ч. на 2 април в сливенския кв. “Дружба”. Пострадалият е приет в областната болница с фрактура на лицевите кости. Първоначално от лечебното заведение съобщиха, че той вероятно ще бъде опериран. По-късно зам.-директорът на болницата д-р Хрисант Хрисантов уточни, че хирургическа операция не се налага. Лекарите-специалисти са назначили консервативно лечение.

В ареста за 72 часа е единият от извършителите – Е.М. /31 г./. Съучастникът му Х.Б. /35 г./ е обявен за общодържавно издирване, тъй като се укривал. И двамата са жители на ромския кв. “Надежда” в града.

Служителят на реда е с 26 години в системата на МВР, участъков полицай. В деня на нападението не е бил с униформа, тъй като не е бил на работа. Според непотвърдена информация, той направил забележка на двамата мъже, след което те го причакали, за да го нападнат. Какво точно се е случило, ще установява разследването. От полицията в Сливен заявиха, че засега няма данни побоят да е свързан със служебните задължения на пострадалия.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...