БЪЛГАРИЯ, Темида

Полицай предлагал на дилър да го вози с патрулка

Полицаите криеха лицата си, докато бяха водени под конвой.
Това стана ясно вчера в Софийския градски съд, където се решаваше дали Милев и колегата му Николай Апостолов от охраната на метрото да останат за постоянно в ареста. Съдия Вера Чочкова бе категорична, че мястото на обвинените за подкупи и дрога е зад решетките.
Двете ченгета бяха заловени при зрелищна акция във вторник. Милев, който преди месец навършил 24 години, дори стреля по колегите си. От прокуратурата обявиха, че в момента събират доказателства и не е изключено Милев да бъде обвинен и за убийство на командос от отряда на СДВР „Кобра”. Вчера адвокатката му подчерта, че е син на полицай. Тя твърдеше, че е бил със счупена ръка и е стрелял за предупреждение във въздуха, но стана ясно, че преди време костта му е зараснала и гипсът е бил махнат.
Милев от 7 РПУ е бил следен от 15 февруари, след като студентът Кирил Тодоров се оплакал, че го кара да продава наркотици и да му отчита по 300 лв. на седмица. Оказало се, че в края на декември м.г. Милев задържал младежа с дрога в Студентския град. Заплашил го, че ще му провали живота и го превърнал в свой роб. Осигурявал му спокойствие, докато е на смяна, даже му пращал есемеси с номерата на цивилните коли на МВР, които обикалят и дебнат пласьори.
В схемата през март бил включен и полицаят Николай Апостолов от метрото. Той започнал да снабдява студента с пико – амфетамин, приготвен в домашни условия.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...