БЪЛГАРИЯ

Сидеров и Чуколов нa първа среща с пробационния си служител

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров ще чисти паметници цяла година. Това е една от пробационните мерки, които Софийският градски съд му наложи, след като се призна за виновен за хулиганство заедно с Десислав Чуколов.

Сидеров и Чуколов

Наказанието на депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов вече е в сила. Двамата днес се явиха за първа среща с пробационния си служител, съобщи Нова ТВ.

Лидерът на „Атака” беше признат за виновен от съда по три дела. А заместникът му – по две. Наказанието, което им беше наложено, е две години пробация.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров ще чисти паметници цяла година. Това е една от пробационните мерки, които Софийският градски съд му наложи, след като се призна за виновен за хулиганство заедно с Десислав Чуколов.

Двамата са обвинени за това, че на 9 октомври миналата година, на улица „Г. С. Раковски” в столицата, пред магазин за алкохол и цигари, в съучастие, са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...