СВЯТ, ЧУДО

Как се запознах с баща ти: Жена намери донора на сперма, от който е родила и се омъжва за него

През 2011 г. Амина Харт била на 42 и вече била изгубила двамата си сина заради рядко генетично заболяване. Тя решила за последен път да опита да стане майка, използвайки донор на сперма. В болницата й предоставили избор между трима. Този, на който се спряла, се казвал Скот и се описвал като "щастлив и здрав".

ShowImageАмина Харт от Мелбърн, Австралия, родила дете, използвайки донор на сперма и започнала да го отглежда като самотна майка, но била любопитна да види мъжът, дарил спермата, разказва Би Би Си.

Харт започнала мисия да го открие и в последствие се запознала и се омъжила за него. Историята описала в книга, озаглавена “Как се запознах с баща ти”. В момента се подготвя филм по книгата й.

Амина разказва, че дъщеря й и нейният баща си приличат изключително много. В момента, в който той я видял за пръв път, веднага се влюбил в нея.

През 2011 г. Амина Харт била на 42 и вече била изгубила двамата си сина заради рядко генетично заболяване. Тя решила за последен път да опита да стане майка, използвайки донор на сперма. В болницата й предоставили избор между трима. Този, на който се спряла, се казвал Скот и се описвал като “щастлив и здрав”.

Амина е родена в Лондон през 1960 г. с майка австралийка и индийски баща. Когато дъщеря й Лейла се родила през 2012 г., първото, което Амина забелязала, е русата й коса. Това още повече я насърчило да намери човека, чийто гени е взела дъщеря й.

Малко след като Лейла навършила 1 годинка, майка й открила Скот – разведен баща на 4 деца. Скоро сред срещата двамата се влюбили и се оженили.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...