Коментари

Пет зелени човечета разиграват държавата

Author_4623499_111Премиерът Борисов казал в Брюксел, че се води много долна политика срещу желанието на ГЕРБ за стабилност и добре работеща държава. Абсолютно прав е премиерът и не мога да разбера защо упорито не иска да види, че съществен елемент от тази политика са скандалите и интригите, които така наречените еколози разиграват вече пета година около ски зоните в Банско и Витоша.

Той много добре знае, че Радан Кънев и „зелените“ са яйчица от една кокошка. Добре е да знае също, че безконтролните милиони за лалугери и лешояди внимателно се разпределят именно за воденето на тази долна политика. Но от тези процеси отдавна би трябвало да се заинтересува ДАНС.

А правителството би трябвало да се запита докога пет души „еколози“ ще разиграват цялата държава с безсмислените си претенции към българските инвеститори в зимния туризъм, с които вчера оляха дискусията за Банско в екоминистерството. Нито един екологичен аргумент, нито един факт за нарушение на законите за опазване на природата не успяха да избафкат зелените мошеници. Просто защото такива няма. Казаха им го юристи, министри, ЮНЕСКО, икономисти – каза им го световното признание за Банско. Но екоминистерството продължава да го усуква и да говори за компромис. В държавата има закони, а не компромиси.

Да разбирам ли, че през екоминистерството тече част от долната политика срещу стабилността в държавата, маскирана като компромиси?

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...