БЪЛГАРИЯ, Темида

Въоръжени мъже атакували „Фантастико” на Околовръстното шосе

 

Нов въоръжен грабеж бе извършен по тъмно вчера в хранителен магазин в София. Бандитите атакували “Фантастико” на Околовръстния път до квартал “Драгалевци”.

Сигналът за престъплението е постъпил в 22,10 ч., съобщиха от пресцентъра на МВР. “Според първоначалните данни двама маскирани са проникнали в обекта след разбиване на служебния вход. Те произвели изстрел, за да преодолеят вратата на служебно помещение, откъдето отнели сума пари и избягали. При инцидента няма пострадали хора. На място е извършен оглед. Продължават процесуално-следствените действия за разкриване и задържане на извършителите” съобщиха полицейските говорители.

“Една колежка ми разказа, че било много страшно”, разказа пред “Труд” продавачка във веригата “Фантастико”. Един от престъпниците стрелял във въздуха, преди да извика “ Давай парите!” Една жена изпищяла и паднала в несвяст от страх.

От персонала на магазина съобщиха неофициално, че са отмъкнати около 6000 лв. от оборота. До късно снощи ченгетата не успяха да влязат в следите на бандитите.

Само преди няколко дни посред бял ден апаши откраднаха със стрелба над 100 000 евро от автомобил инкасо в подземния паркинг на столичен мол. Те бяха въоръжени с автомати и също изчезнаха без следа.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...