БЪЛГАРИЯ

Тодор не е имал болест на сърцето, твърди брат му

брат ТодорТодор от Враца, който почина след побой в града, не е имал болест на сърцето, твърди брат му Ивайло Йорданов. Той не доумява заключението от петорната съдебно медицинска експертиза, според което момчето е починало заради наследствено хронично сърдечно заболяване. Истината тепърва ще се изяснява в съда, смята Ивайло.

“Това заболяване, което те твърдят, той не го е имал. Има три констатации от лекари, които са го преглеждали през годините – не е имало такъв проблем. Няма никъде в нито един лист написана думата “заболяване”, посочи той.

По думите му причината за смъртта на Тодор не са здравословните му проблеми. “Мисля, че ако вземем един човек, който е пребит, разтворим и разрежем тялото му до безобразие само и само за да открием нещо в медицинското му досие, което да може да смекчи вината за виновниците, ще намерим за 80% от хората по същия начин. Аз също имам аритмия, но това означава ли, че сега ако дойдат и ме пребият, аз ще умра от аритмия”, каза още той.

“Не се съмнявам в експертизата, но истината за случилото се, тепърва ще се изяснява и то в съдебната зала. Експертизата излезе, но делото не приключва с нея”, каза в заключение братът на Тодор.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...