БЪЛГАРИЯ, Политика

Томислав Дончев: Проблемът с ВСС е морален

томислав дончев

 

Проблемът с Висшия съдебен съвет е морален, а не формален. Това заяви в ефира на bTV вицепремирът Томислав Дончев по повод исканата от управляващите оставка на ВСС.

„Не смятам, че има нещо лошо в общуването между институциите, та макар и с есемеси. Аз не си пиша съобщения с друг юрист освен с адвоката ми“, поясни Дончев.
“Мафията няма само едно лице. Тя засяга не само част от институциите, но и голяма част от българските граждани. Мнозина имат интерес да свалят правителството – и политически, и икономически играчи”, поясни той.

“Не знам кой стои зад днешния протест. Въпросът е какви са целите на този митинг и дали иска създаде хаос. Трудно може да се избегне с януарските протести през 2013 година, когато беше свален и първият кабинет на премиера Борисов”, разкри още вицепремиерът.

“Газовият разпределителен център в България е възможен само при два фактура – руска тръба в Черно море и по-бързо изграждане на интерконектора с Гърция за газ от Каспийско море”, каза Томислав Дончев на въпрос за проекта “Южен поток”.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...