БЪЛГАРИЯ

Жената, крила смъртта на родителите си седмица, спяла до телата им

Мария РадювенеЖената, която съобщи за смъртта на родителите си седмица по-късно, е била между тях и ги е оплаквала през това време. Това разказа 60-годишната Мария Дишева от ловешкото село Радювене, предаде Нова тв. Официалната причина за смъртта на старците била измръзване.

“Плаках от сутрин до вечер и от вечер до сутрин”, разказа жената и затова не е казала веднага. Първо починала майка й в ръцете й, а после когато тя казала на баща си, той си затворил очите и заспал.

Тримата живеели в къща, но спали само в една стая, на едно малко легло. Същата стая е обитавана и от една кокошка, но птицата вече се разболявала и може би щяла да стане на обяд скоро.

Мария не работи от 20 години, не я пускали да се задоми

Според една от версиите хората са починали около 2-3 януари, а дъщерята е скрила смъртта им, за да им вземе пенсиите. Самата Мария още няма навършени години за пенсия и е безработна от 20 години.

Кметът разказа, че Мария била мома, не си е търсела работа, защото родителите й казвали: “Нашето момиче е златно”. Хората от селото казват, че тя никога не е имала връзка с мъж. Била затворена в къщата и се грижела за родителите си. В същото време Дишеви имали апартамент в Ловеч.

Още по темата

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...