БЪЛГАРИЯ

Дъщерята на убития Александър Антов: Аз бях кръвта му, а модна къща “Агресия” – сърцето му

Мая Антова Александър Антов
Снимка: Фейсбук

Дъщерята на убития в София собственик на модна къща “Агресия” Александър Антов се сбогува с него чрез послание във фейсбук. Това са първите думи на Мая Антова, след като загуби баща си в петък вечерта. 63-годишният бизнесмен бе застрелян с два куршума в главата близо до дома си в кв. “Бистрица”, докато разхождал кучето си.

“Трудно ми е да опиша болката в сърцето и душата ми. Трудно е да кажа благодаря за искрените и сърдечни съболезнования, защото баща ми ще живее вечно в моето сърце. Той беше човек, готов да помогне на всеки и да му подаде ръка. Тези, които го познаваха, знаеха, че той има две деца. Аз бях кръвта му, а модна къща “Агресия” – сърцето му”, написа Мая Антова в профила си в социалната мрежа.

След смъртта на Антов стана ясно, че дъщеря му държи бизнеса от няколко месеца. Според близки до семейството той преживял тежки месеци, след като станало ясно, че втората му жена Мария има тумор в мозъка. Тя загубила живота си в края на миналата година, въпреки всички усилия на семейството и лекарите.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...