Коментари

Мишките и законите на природата

Предстои да разберем кога зверствата на "Ислямска държава" ще бъдат прекратени. Снимка: ABC News
Предстои да разберем кога зверствата на “Ислямска държава” ще бъдат прекратени.
Снимка: ABC News

Мишките се крият винаги – дали от хищници, дали от студ или пек. Неслучайно наричат слабите хора мишки. Така е казала природата.

Безумието на така наречените защитници на исляма, обявили се за „Ислямска държава”, не се изразява само с убийствата на жени, деца и заподозрени в неспазване на Шериата. Бандитската структура от мишки посегна на нещо безценно за човешката раса – паметници, създадени преди хиляди години и носители на послания от Aнтичността. Варварите, заклеймени и от мюсюлманския свят, лепнаха ужасяващо петно върху религията, която претендират да защитават.

„Ислямска държава” е агонията на шепа хора, които мечтаят за Халифат от IX век, подкрепяна негласно от най-голямата секта в света, а именно Саудитска Арабия. Държава, където има религиозна полиция и наскоро обезглавиха човек посред бял ден, защото бил „заподозрян във вещерство”.

В природата има закони, които не трябва да бъдат нарушавани – глупаците не трябва да получават власт, защото даде ли им се такава, последиците са трагични.

Отровата на терористите, далеч по-опасни и агресивни от причината за две войни на САЩ – „Ал Кайда”, трябва да бъде изкоренена възможно най-скоро.

Интересно е, че зад фасадата си на най-праведни мюсюлмани, „Ислямска държава” е чисто и просто една грубо менажирана търговска организация, продаваща заграбен петрол, исторически ценности и човешки органи.

Необяснима е пасивността на иначе „будната” демократична общност в света. Кога ще се намеси заклеймяваната от всички напоследък Русия, се пита в целия цивилизован свят.

Мишките в крайна сметка се прибират в дупките, когато дойде котаракът, в нашия случай – мечката.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...