Кино, КУЛТУРА

Снимат “Бързи и яростни” 8 в Куба

Кинокомпанията води преговори с американските и кубинските власти, за да получи разрешение.

Вин Дизел, актьорите от Бързи и яростни
Осмата част на мегахита “Бързи и яростни” ще бъде заснета в Куба, съобщиха от американската кинокомпания “Юнивърсъл пикчърс”.

Кинокомпанията води преговори с американските и кубинските власти, за да получи разрешение. Създателите на поредицата вече са посетили островната държава, за да разглеждат възможните места за снимки.

Както ФОРУМНЮЗ писа седмата част на поредицата получи две отличия на церемонията за наградите “Изборът на публиката” – за любим филм и любим екшън. Снимките на предишните филми често са правени извън САЩ. За сцена на действието са използвани Рио де Жанейро, Токио и Дубай.

Появата на холивудската кинокомпания в Куба може да се превърне в още една крачка към нормализиране на отношенията на страната със САЩ. Освен това евентуални снимки в Куба ще срещнат одобрението на голямата латиноамериканска аудитория на “Бързи и яростни”.

“Възкресяват” Пол Уокър чрез компютърна графика

Загиналият при автомобилна катастрофа актьор Пол Уокър ще се появи отново в „Бързи и яростни 8”.

Героят на Уокър – Брайън О`Конър, ще бъде възпроизведен с помощта на компютърна графика и кадри от предишните филми с негово участие. Вероятно във филма ще се включи и един от двамата братя на Уокър.

Очаква се лентата да излезе на екран през април 2017 г. като начало на заключителната трилогия на поредицата. Пол Уокър участва в 6 от общо 7-те филма, включително и в последния засега, тъй като създателите успели да заснемат някои кадри с него преди гибелта му през ноември 2013 г.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...