Life, ГЪДЕЛ, СВЯТ

Dolce & Gabbana пусна колекция бурки (галерия)

dolce8
Модният гигант „Долче и Габана” изненада модните критици, като представи колекция специално за Близкия Изток. Доменико Долче и Стефано Габана обръщат поглед към забулените жени и предлагат линия, която включва бурки с типични елементи за Близкия Изток.

Специално разработената колекция Abaya смесва италианско майсторство на изработка и емблематичния почерк на дизайнерското дуо за елементи с дантела. В същото време, визиите са съвременни и отразяват духа на женската колекцията за пролет-лято 2016.

Поредна провокация

Това е поредната провокация след като модното дуо iznenada с появата на монахини и свещеник като част от моделите в новата рекламна кампания за пролет-лято 2016 година. Трябва да се отбележи, че международната култура винаги е била неизменна част от колекциите на модната къща.

Точно когато Китай и Испания намериха място като вдъхновение в линиите на марката, обръщат поглед не къде да е, а към Близкия изток.

Сложните детайли на колекцията Abaya не са вдъхновили само дизайнерите от „Долче и Габана”– наблюдавахме влиянието върху модния подиум и в последните линии на Валентино.

Независимо дали е маркетингов трик за търсене на клиенти и потенциални купувачи от Близкия изток или просто разширяване на една вече достатъчно властна модна къща, винаги е очарователно да се види имплементирането на емблематичните знаци на дизайнерските линии с местни и различни култури, отбелязват критиците.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...