ГЪДЕЛ, Кино, КУЛТУРА

“Бързи и яростни 7” с награда за любим филм от “Изборът на публиката”

Актьорът Вин Дизел отдаде почит към покойния си колега и дългогодишен партньор Пол Уокър

vin dizel
Седмата част на кинохита „Бързи и яростни” бе избран за любим филм на тазгодишните награди „Изборът на публиката”, които по традиция бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис. Последната част от поредицата, която е и последната роля на вече покойния Пол Уокър бе посочена и като любим екшън.

Спомен за Пол Уокър

Актьорът Вин Дизел отдаде почит към покойния си колега и дългогодишен партньор, който загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г., докато се снимаше в “Бързи и яростни 7”.

Заради трагедията снимките бяха временно преустановени, но Вин Дизел и останалите актьори решиха да продължат с проекта в памет на загиналия си колега и приятел Пол Уокър.

След излизането си на екран миналата година, “Бързи и яростни 7” стана най-касовият филм от поредицата.

Другите победители

“Теорията на Големия взрив” спечели в категорията телевизионно шоу и телевизионна комедия, а Елън де Дженерис постави рекорд – получи отличието за хуманитарна дейност, както и наградата за любим телевизионен водещ на дневно шоу, с което се оказа носителка на общо 17 награди “Изборът на публиката”.

Това са единствените награди в Холивуд, които обхващат и кино, и музика и телевизия. За разлика от “Оскарите” и “Златните глобуси”, които се раздават от професионалисти, носителите на отличията “Изборът на публиката” се посочват от фенове, гласуващи в интернет.

Сандра Бълок бе отличена тази година като любима актриса, а Чанинг Тейтъм – като любим актьор. “Миньоните” получиха отличието за семеен филм, “Анатомията на Грей” – за телевизионна драма, а “Семейство Симсънс” – за телевизионна анимация. Сред певците спечелиха Тейлър Суифт и Ед Шийрън. Наградата за песен получи “What Do You Mean” на Джъстин Бийбър.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...