БЪЛГАРИЯ

Горящ автомобил „издаде” шофьора си, кътал марихуана

Полиция патрул
Снимка: Булфото

Куриозен арест на мъж, носещ  марихуана, извърши полицията на автомагистрала „Тракия” край Бургас. Полицаите били извикани на участък от аутобана от служители на „Пътна помощ”, които отишли да помогнат на шофьора, чиято кола се запалила в движение. За нещастие на 43-годишния човек хората от аварийния екип се оказали прекалено наблюдателни, тъй като го видели как влиза в колата, взима пликче с „трева” и го хвърля край шосето.

Случката

Според информацията автомобилът „Фолксваген Шаран” със софийска регистрация се възпламенил, докато се движел по магистралата. Шофьорът отбил в аварийната лента и успял сам да загаси огъня.

След това се обадил на „Пътна помощ”. Екипът пристигнал с влекач и служителите се захванали да закачат колата, за да я изтеглят до сервиз. Докато си вършели работата техниците видели как шофьорът влиза в колата, взима прозрачно пакетче и го хвърля край пътя.

Наблюдателните „пътищари” моментално извикали полиция. Пристигналите униформени намерили пликчето и направили тест. Резултатът – марихуана. Полицаите проверили целия автомобил и намерили още едно пакетче. Въпреки опита да даде обяснения, шофьорът с инициали Б. К. е задържан в бургаската полиция за срок от 24 часа.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...