Life, ГЪДЕЛ, СВЯТ

Най-много предложения за брак се правят днес

Празничното настроение предразполага към романтика, затова най-много мъже избират Бъдни вечер, за да зададат големия въпрос

сватба брак младоженци
Най-много предложения за брак се правят по Коледа, а не на празника на влюбените Свети Валентин, съобщи в. “Дейли мейл”.

Празничното настроение предразполага към романтика. Затова най-много мъже избират Бъдни вечер, за да зададат големия въпрос. Следва самата Коледа и нощта срещу Новата година. Празникът на Свети Валентин е чак на четвърто място, показа анкета във Facebook сред 2,6 милиона сгодени.

Една трета от годежите са през ноември и декември

Анкетата разкри, че 30% са се сгодили през ноември и декември. Мнозина предпочитат коледните празници заради възможността да предложат пръстенаедновременно като коледен подарък и символ на годежа. След празниците остава и много време до лятото за планиране на идеалната сватба.

Макар и много мъже да се готвят да направят предложение за брак на любимата си по Коледа, това не винаги се приема добре. Бижутата не са и най-желаният подарък. Повечето анкетирани предпочитат електронни устройства, дрехи и аксесоари, преживявания, храна и напитки.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...