Life, КУЛТУРА, СВЯТ

Коронованата погрешка Мис Вселена съди конкурса

Адвокатът й разполагал с доказателства, че бившият собственик на патента за конкурса Доналд Тръмп е съпричастен към скандала

Мис Вселена грешка
Колумбийката Ариадна Гутиерес, която първоначално бе коронясана като „Мис Вселена 2015”, а няколко минути след това бе лишена от титлата в полза на Пия Алонсо от Филипините, ще съди организаторите на конкурса, пише “Новинар”.

Адвокатът на 21-годишната красавица съобщи, че вече подготвя иск за овъзмездяване на моралните щети, нанесени на участничката, след като водещият я обяви погрешно за победителка. „Размерът на щетите е просто неоценим”, заявява той, уточнявайки, че те засягат всички 40 милиона колумбийци.

Замесен ли е Доналд Тръмп?

От фирмата му разполагали с доказателства, че бившият собственик на патента за конкурса Доналд Тръмп е съпричастен към скандала. Самият кандидат за президентския пост в САЩ пък каза пред „Фокс нюз”, че изход от ситуацията би било тази година да има две победителки. Видеообръщението на Ариадна, записано след драматичния финал, набира все повече гледания в интернет. Там миската със сълзи на очи благодари за подкрепата, а множеството й отговаря с викове „Обичаме те”.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...