Life, ГЪДЕЛ, Кино, КУЛТУРА

Вижте кои са най-доходоносните актьори в Холивуд

При съставянето на класацията на Forbes са били отчетени приходите от трите последни филма, в които са се снимали холивудските звезди, а също хонорарите, които са им били платени

крис евънс
Крис Евънс, пресъздал образа на Капитан Америка е най-доходоносният актьор в Холивуд според новата класация на списание Forbes. Всеки долар, който продуцентите инвестират във филмите с участието на Евънс, им носят по 181,8 долара.

Успехите на Крис Евънс се дължат преди всичко на участието му във филмите “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител” и “Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. В двете ленти той се превъплъщава в образа на Капитан Америка.

На опашката

На второ място е поставена Мила Кунис (“Пътят на Юпитер” и “Оз: Великият и могъщият”) с 87,3 долара на всеки вложен долар. Следва Скарлет Йохансон (“Отмъстителите: Ерата на Ултрон” и “Люси”), която е умножила 85 пъти хонорара си.

В класацията на най-доходоносните актьори, съставена от списание Forbes, са попаднали още Гуинет Полтроу (82,9 на долар), Ема Стоун (54 на долар), Крис Хемсуърт (42,1 на долар), Вин Дизел (40,3 на долар), Дженифър Лорънс (39,1 на долар), Марк Уолбърг (39,1 на долар) и Дуейн “Скалата” Джонсън (28,1 на долар).

Не са взети предвид анимационните филми, които те озвучават, или ленти, в които изпълняват епизодични роли.

 

През август тази година Forbes класира най-високоплатените актьори и актриси. На първо място бяха Дженифър Лорънс и Робърт Дауни-младши.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...