БЪЛГАРИЯ, Политика

Москов: Личната позиция на Кънев не е и моя, дано той има път назад

Петър МосковПътят, по който Радан Кънев поведе ДСБ, е неправилен. Надявам се да може да се върне назад. Това каза здравният министър Петър Москов.

“Ние с Радан ще продължим да си водим разговорите. Тук става въпрос за принципно различие. Аз не съм съгласен с излизането от властта и отиването в опозиция. Да приемем, че Блока е отстоял принципите си”, добави той пред бТВ.

“Не приемам личната му позиция да се превръща в позиция на цялата партия”, отсече Москов по адрес на председателя на ДСБ. “Пътят, по който Радан Кънев поведе партията е неправилен. Тези действия ще доведат до други, които после трудно ще можем да обясним”, каза още той.

Москов за пореден път потвърди, че остава министър на Реформаторския блок и че остане такъв.Според него последното нещо, което може да се каже за поста в министерството на здравеопазването, е че той е сладък.

“Не съм съгласен с воденето на ДСБ към политика на капсулирането. Не е правилно от партията във властта, да се отива в пълна изолация”, коментира още той.

“Надявам се, че управляващата коалиция утре ще подкрепи Екатерина Захариева за правосъден министър”, допълни Петър Москов.

“Екатерина Захариева е дясната ръка на президента Плевнелиев”, убеден е здравният министър. И продължи: “На мен не ми е за първи път позицията ми в ДСБ да е различна от тази на мнозинството. Наричали са ме гербаджия, хора, които сега са на заплата в ГЕРБ”, разкри той.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...