Life, БЪЛГАРИЯ, КУЛТУРА, Музика

Енрике Иглесиас взриви “Арена Армеец”, извини се на български, че закъсня

Суперзвездата на световната поп сцена Енрике Иглесиас развълнува над 12 000 почитатели на концерта си снощи в столичната зала "Арена Армеец"

enrike iglesiass 4

Суперзвездата на световната поп сцена Енрике Иглесиас развълнува над 12 000 почитатели на концерта си снощи в столичната зала “Арена Армеец”. След два часа закъснение, той се появи на сцената и изправи залата на крака още в самото начало.

“Съжалявам, че закъснях”, каза Енрике на български език.

Той обясни пред публиката, че е бил в болница и се наложило да му направят няколко шева. Певецът имаше лепенка на челото. Това не е първият инцидент, свързан с концерт на Енрике. През лятото в Мексико той рани ръката си, посягайки към летящ дрон от сцената.

Певецът покани на сцената дете от публиката. 12-годишният Иван от Пазарджик бе късметлията, който се качи при Енрике с баща си Христо, който не беше много добър с английския и накара певецът истински да се забавлява. Иглесиас почерпи Христо с ром, казаха си „наздраве” на български и му остави микрофона за да пее любимата на Иглесиас песен Stand by me.

Залата беше препълнена, а стотици желаещи да присъстват не успяха да си купят билети. Събитието бе част от световното му турне “Sex and Love”. Заради огромния интерес звездата ще има втори концерт у нас през 14 май 2016 г.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...