БЪЛГАРИЯ, ГЪДЕЛ, КУЛТУРА, Общество

Вижте тримата претенденти за “Мъж на годината”

Днес официално стартира публичният избор за тримата номинирани

камен донев
Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов, един от най-успешните предприемачи у нас и изпълнителен директор на Walltopia Ивайло Пенчев и режисьорът, драматург и актьор Камен Донев са тримата номинирани в конкурса „Мъж на годината 2015″. Те събраха най-голям вот от членовете на Академията „Мъж на годината”, съставена от журналисти на Дарик радио. Конкурсът „Мъж на годината” се организира за осма поредна година от медията.

Гласуването

Днес официално стартира публичният избор за тримата номинирани. Всеки, който желае, може да даде вота си за своя фаворит за титлата „Мъж на годината 2015″. Гласуването стартира на официалния сайт на конкурса manoftheyear.bg и ще продължи до 14 януари 2016 година включително.

17-членната Академия „Мъж на годината”, председателствана от изпълнителния директор на Дарик радио Радосвет Радев, направи своите номинации за най-отличилите се представители на силния пол през изминаващата година.

И тази година в конкурса сред тримата номинирани няма политик, както в предходното издание. В надпреварата за „Мъж на годината 2015″, само с няколко точки разлика от челната тройка останаха треньорът на Националния отбор по волейбол Пламен Константинов, параолипмиецът Михаил Христов и операторът Григор Комитски, автор на лентите „Живи легенди” и „Чужденец”, който тази година загина, за да спаси жена от мъртво вълнение в Черно море.

Наградените

„Златният физик”  на България Теодосий Теодосиев получи титлата „Мъж на годината 2014″, боксьорът Кубрат Пулев взе приза „Мъж на годината 2013″, Петър Петров – спасителят-механик от кораба “Коста Конкордия” стана “Мъж на годината 2012”. Спасителят от магистрала “Тракия” Стефан Стойчев бе определен за “Мъж на годината 2011”.

Още по темата

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...