БЪЛГАРИЯ, КУЛТУРА, Музика

Променят движението заради концерта на Иглесиас, вижте изискванията му

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 17.30 ч и фейсконтролът ще е много стриктен, което може да забави началото на лайфаq предвиден за 20 часа

енрике иглесиас

Тази вечер суперзвездата на световната поп музика Енрике Иглесиас ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец”.

Промени в движението

Заради мащабното събитие се променя организацията на движението в София. От 18.00 до 23.00 часа се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул.“Асен Йорданов“ между бул.“Шипченски проход“ и „Площад на авиацията“ , без да се засягат спирките на масовия градски транспорт.

От 18.00 до 23.30 ч. превозните средства на градския транспорт, движещи се през „Площад на авиацията“ ще спират двупосочно на площад на спирки „Площад на авиацията“.

Част от турнето “SEX and LOVE”

Енрике Иглесиас пристига днес след лайв в Лисабон за концерта си , който е част от турнето му “SEX and LOVE”. Испанската звезда ще кацне с личния си самолет, а точното време ще стане ясно едва три часа по-рано.

Подробностите около полета се пазят в тайна, за да се избегне събирането на тълпи пред ВИП-а на летището. С него пътуват личният му асистент и охранителят му, пише “Стандарт”. С чартъра ще пристигнат още 19 човека.

Изискванията

Енрике е пожелал за него и екипа му да бъдат осигурени няколко бутилки ром “Атлантико”, чийто съсобственик на марката е той. Храната трябва да е съвсем прясна. Кокосова вода, соево мляко, 14 сапуна и много плодове също са включени в изискванията. Чашите за напитките може да са стъклени, но е препоръчително да бъдат заменени с такива от екологично чиста пластмаса. Гримьорната ще бъде украсена със саксийни цветя.

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 17.30 ч и фейсконтролът ще е много стриктен, което може да забави началото на лайфа предвиден за 20 часа. Няма да се допускат посетители с големи или тежки предмети.

В България преди дни пристигнаха няколко души от екипа, които вчера започнаха да сглобяват сцената. Организаторите от “Арт БГ” са резервирали хотел на Енрике Иглесиас, но нямат информация дали преди шоуто си той ще поиска да отседне в него и дали ще нощува у нас.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...