БЪЛГАРИЯ

Мъж потроши патрулка в Сливен

Пред униформените той извадил пликчета с марихуана

Все пак в сакът са открити само дрехи. Снимка: Архив
Все пак в сакът са открити само дрехи.
Снимка: Архив

Млад мъж от Сливен вдигна полицията на крак, след като съобщи за измислен обир, потроши патрулка и накрая извади пликчета с марихуана пред униформените.

Той влезе в списъка на най-абсурдните “клиенти” на полицията и само за минути успя да се сдобие с две досъдебни производства.

Нелепата история се разиграла в нощта срещу 13 декември. От ОД на МВР съобщиха, че тя започнала със сигнал на спешния телефон 112, подаден в 2,30 ч. Авторът на сигнала – 23-годишният Д.Х., се оплакал, че от дома му са откраднати английски лири, евро и лева на обща стойност 4 хил. лева.

Екипът, отишъл на място, не открил наличие на взлом. Служителите на реда поканили младият мъж в Районната управление на МВР, където да го разпитат като свидетел и да започне работа по досъдебното производство. Разследващите полицаи приключили работата си към 3,50 ч., изпратили гражданина до входа на сградата. Той си тръгнал. И само след минути започнали да се чуват трясъци отвън.

Униформените отишли да видят какво се случва. Сливенецът блъскал и ритал паркираните отпред патрулки. Успял да счупи задния стоп на едната. Хванали го, докато рита втора кола. При задържането му “уволнявал” и “назначавал” полицаите.

А след това, когато се поуспокоил, още повече смаял ченгетата. Извадил от джоба си три станиолени топчета и им се похвалил: “А сега я вижте какво си има-а-ам!”. Оказало се, че в топчетата е завит канабис.

Срещу “героя” на среднощния екшън в полицията са образувани две досъдебни производства. Едното е за неказонно увреждане на служебните автомобили, а другото за притежание на наркотици. За дрогата законът предвижда от 2 до 8 г. лишаване от свобода и глоба от 5 хил. до 20 хил.лева.

 

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...