БЪЛГАРИЯ

България и Бавария имали една политика спрямо бежанците

Не стана ясно обаче какво е общото, тъй като премиерът на Бавария иска промяна в политиката на Германия за прием на бежанци

Бойко Борисов Зеехофер БаварияНа едно и също мнение сме относно политиката, която трябва да се води спрямо бежанците. Това заяви министър-председателят на свободната държава Бавария Хорст Зеехофер на краткия си съвместен брифинг с българския премиер Бойко Борисов.

Не стана ясно обаче какво е общото в политиката, като самият Зеехофер е известен с острите си критики към отворените врати на Германия към имигрантите и и към канцлера Ангела Меркел. Самата Бавария е подложена на безпрецедентен натиск, а само преди Германия посрещна едномилионния имигрант.

Хвалби

Извън темата за бежанците, Зеехофер подчерта, че всички реформи в България са важни за инвеститорите и те могат да имат доверие в нашата страна. От своя страна Борисов покани германските фирми да инвестират в България.

Премиерът на Бавария заяви, че двете страни са приятелски. Той е научил от думите на Борисов, че България има много с какво да се похвали. Борисов му е съобщил положителни данни относно държавния бюджет, както и за защитата на външните граници. „Борисов е един успешен и доволен премиер”, завърши изказването си Зеехофер.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...