БЪЛГАРИЯ

Мъж наби и ограби две момичета в Пловдив (видео)

побойник ПловдивМъж преди и ограби две момичета пред пред Търговски център “Халите” в Пловдив в неделя вечерта. Камера от близък търговски обект на улицата и е записала бягството на нападателя след бруталния грабеж. Едната жертва е на 17, а другата на 19 години, съобщава Trafficnews.bg.

Драмата се е разиграла в неделя, малко преди 23 часа. Двете приятелки били седнали пред Халите и чатели от телефоните си. Непознат мъж ги изненадал в гръб, грабнал единия смарт телефон и дръпнал чантата на другото момиче. Двете се опитали да го спрат като се вкопчили в него и започнали да го ритат и да го хапят. Той пък започнал да удря с юмруци в лицето по-малкото момиче. След това побягнал, момичетата хукнали след него, но те били на токчета, а той – с маратонки и успял да се изплъзне.

Парадоксално е, че наблизо е имало доста хора, но никой не се намесил да помогне на девойките, твърди очевидец. Бандитът избягал с крадените вещи и се укрива. Камерата показва мъж на възраст около 25-30 години, с тъмна коса.

Ако някой разпознава лицата от кадрите или има информация за местонахождението на апашите, може да съобщи в дежурната на Второ районно 032 932 002.

побойник Пловдив

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...