БЪЛГАРИЯ

Кофа с латекс евакуирала Еврейското училище

Проявена бдителност от наша страна ни провокира да подадем сигнал към Трето районно управление, казаха от ръководството на 134 СОУ

135 СОУ СофияСтоличното 134-то училище „Димчо Дебелянов“, известно като Еврейското училище, което беше евакуирано заради подозрителен багаж, се оказа, че е затворено заради кофа с латекс.

Както ФОРУМНЮЗ писа, около 09:30 часа е подаден сигнал за подозрителен багаж в двора на училището, което наложи евакуирането на района. Това беше първоначалната информация, но се оказа, че багажът не е бил на територията на училището.

Бдителност

След проверка от страна на полицията може да кажем, че няма абсолютно никаква опасност за учениците. В момента има нормални часове, те ще продължат и във втора смяна, каза директорът на училището Весела Палдъмова, предаде БНР.

Проявена бдителност от наша страна ни провокира да подадем сигнал към Трето районно управление, за да се установи произходът и опасността на намерените вещи на територията на парк „Св. Никола“. Не става дума за вещи, намерени на територията на училището. Няма място за притеснение сред родителската общност, каза още тя.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...