БЪЛГАРИЯ

Очевидец: Охранителите се представиха като хора на Алексей, казаха ми да се махам

Снимка: Нова тв
Снимка: Нова тв

За охранители на Алексей Петров са се представили мъжете, които снощи участваха в престрелка на столичния булевард “Черни връх”. Едрите момчета се опитали да пропъдят очевидец, които попитал дали лежащите на тротоара простреляни момчета имат нужда от помощ. Веднага след това гардовете се обадили на МВР и съобщили за инцидента, като обяснили, че работят за бившия съветник в ДАНС.

Това разказва мъж, станал неволен свидетел на събитията. Пред бТВ той обясни, че видял как двама по-едри мъже стоят и пазят кървящия прострелян мъж, а малко по-надолу от тях лежал втория пострадал. След като човекът попитал простреляния дали има нужда от вода и отишъл да му донесе, гардовете съобщили за инцидента в полицията.

Междувременно стана ясно, че задържания за стрелбата е направил пълни самопризнания и според него простреляните младежи са го провокирали, съобщава Нова телевизия. Охранителят е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и към момента не е ясно дали прокуратурата ще иска постоянния му арест.

Засега е ясно, че разследващите са намерили девет гилзи на мястото на стрелбата. Имало е вероятност някои от минаващите наблизо хора да е бил засегнат от хвърчащите куршуми.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...