БЪЛГАРИЯ, ПО ТЪМНО

В Русе задържаха педофил, разпространявал детска порнография

Педофилът създал профили с различна виртуална идентичност, като членувал с тях в затворени групи за сексуални насилници на деца

арест, белезнициПедофил, разпространявал материали с детска порнография е задържан в Русе при акция на ГДБОП, съобщиха от МВР. Чужденецът, чиято националност не се съобщава, е в ареста в постоянна мярка „задържане под стража“ на Районната прокуратура в град Бяла.

При ареста той оказал съпротива и се опитал да изтрие следите си. От дома му са иззети три лаптопа, два таблета, телефони, флаш памети и множество дискове с общо над 1 TB дисково пространство с детска порнография. За случая са алармирани полицейските власти в родината на задържания, както и Европол.

Имал над 50 акаунта в платформа за детска порнография

Перверзникът се преместил да живее във вилно селище в региона преди 5 г. и вече е лежал в затвора в родината си. При разследването са засечени създадените от него над 50 акаунта в специализирана платформа за обмен на файлове с детска порнография.

Педофилът създал профили с различна виртуална идентичност, като членувал с тях в затворени групи за сексуални насилници на деца. Те трябвало да заблудят опитите да бъде разкрит и проследен.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...