БЪЛГАРИЯ

Затопляне и слънце ни очакват утре

Утре над страната ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни в часовете преди обяд

слънце небеПрез нощта вятърът ще отслабне и в повечето райони ще стихне. Облачността над по-голямата част от страната ще намалее до незначителна. Минимални температури – между минус 2 и 3 градуса, съобщава НИМХ-БАН.

От 9 до 14 градуса

Утре над страната ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни в часовете преди обяд. Максимални температури – между 9 и 14 градуса. Атмосферното налягане е по-високо от средното за декември – ще продължи да се повишава.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа силен, по била все още бурен северозападен вятър, който до края на деня ще отслабне. Максимална температура на височина 1200 метра – 5, на 2000 метра – около 0 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Максимални температури на въздуха: 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...