БЪЛГАРИЯ, Темида

Атентатът срещу Алексей Петров бил заради работата му основно в ДАНС

На въпрос дали някой е взел наградата от 100 000 долара, Петров каза: „Всяка стойностна информация намира своя паричен израз”

Алексей Петров Златко Баретата
При предишното заседание на спецсъда Алексей Петров и Златко Баретата, и двамата обвиняеми за ръководене на организирани престъпни групи, се засякоха.

„Има вероятност случилото се да е свързано с работата ми в институциите. В ДАНС основно, но и на друго място, на което съм работил. Има сериозна информация, полезна за разследването”. Тази версия за атентата срещу себе си ансира лично Алексей Петров при влизането си в съдебната зала в спецсъда. Там започна поредното заседание на делото “Октопод”, което продължава вече няколко години.

Има ли желаещи за наградата от 100 000 долара

Преди две седмици бившият служител на ДАНС обяви награда от 100 000 долара за този, който даде информация за атентата с гранатомет срещу Петров от края на октомври.

Петров започна и собствено разследване, паралелно с полицията и прокуратурата. Сега Алексей Петров обяви, че много граждани се обаждали с информация, част от нея била сериозна. Той обаче не пожела да разкаже подробности, докато тази информация не се превърне в доказателства.

На въпрос дали някой е грабнал наградата и разбрал ли е Петров кой стреля с гранатомети по автомобила му, бизнесменът каза: „Всяка стойностна информация намира своя паричен израз”.

 

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...