ЗВЕРОВЕ, СВЯТ

Франция чака с нетърпение кучето, което Русия й праща след смъртта на Дизел

Добриня без съмнение ще се превърне в символ на приятелските връзки между двете страни в областта на вътрешната сигурност.

Русия подаява куче на Париж за да смени Дизел, името му е ДобриняФранция заяви, че ще посрещне най-сърдечно кученцето Добриня, предложено й от Русия в знак на солидарност след смъртта на полицейското куче Дизел, загинало в акция срещу апартамент, в който се криеха заподозрени за атентатите от 13 ноември, съобщи Франс прес.

„Подаръкът на руските полицаи кинолози за френските им колеги е много силен символичен жест, изключителен от ваша страна”, заявява вътрешният министър Бернар Казньов в писмо до руския си колега Владимир Колоколцев.

Казньов добавя, че служебното куче ще бъде посрещнато с най-добри чувства и без съмнение ще се превърне в символ на приятелските връзки между двете страни в областта на вътрешната сигурност.

Немската овчарка Добриня, която е на два месеца, живее в център за обучение на полицейски кучета в Московска област, съобщи Първи канал на руската телевизия. Преди да бъде изпратена във Франция, тя ще мине ветеринарни прегледи и ще бъде поставена под карантина.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...