БЪЛГАРИЯ, КУЛТУРА, Музика

Драконовски мерки за сигурност на концерта на Whitesnake

Няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети

Уайтснейк WhitesnakeИзвънредни мерки за сигурност ще бъдат взети на концерта на Whitesnake във вторник вечер в „Арена Армеец“. Няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети поради изискванията за сигурност от страна на СДВР.
Всички посетители ще бъдат подложени на щателна проверка, заради което пропускателният режим на концерта ще бъде по-бавен. Приканваме феновете да се насочат към залата възможно най-рано, за да не пропуснат началото на шоуто, призовават организаторите от СМЕ.

Входовете на „Арена Армеец“ на 24 ноември ще бъдат отворени в 18.00 ч. По същото време ще бъде затворено движението по бул. „Асен Йорданов“. След 19.00 ч. за улеснение на многобройните рок фенове ще може да се паркира и на самия булевард в платното от страна на залата.

Подгряващата супергрупа The Dead Daisies ще се качи на сцената броени минути преди 20.00 ч., като изпълненията им ще продължат малко над половин час. Очакванията са Дейвид Ковърдейл и компания да се появат около 21.00 ч, като шоуто им ще продължи около два часа.

Рок легендите пристигат у нас за един много специален концерт, част от суперуспешното им турне THE PURPLE TOUR. Заедно с класиките Is This Love, Here I Go Again и много други, ще имаме удоволствието да чуем нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – BURN, STORMBRINGER и COME TASTE THE BAND, в които пее Дейвид Ковърдейл.

Още по темата

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...