ГЪДЕЛ, КУЛТУРА, Музика

Адел отказа дует с Бионсе

Британската звезда е известна с чепатия си нрав и нежеланието си да следва неписаните закони в музикалния бизнес

Адел и Бионсе
Според слуховете, Бионсе още от миналата година ухажва своята колежка. Тази година убеждаването продължило, но Адел отново отказала колаборация с прочутата аренби дива.

Британската музикална сензация Адел е на вълната славата след завръщането си. Новото й парче Hello жъне колосални успехи, а почитателите й със затаен дъх очакват излизането на новия и албум “25”.

Много нейни колеги от музикалната индустрия като Сам Смит и Кейти Пери похвалиха работата й и я поздравиха за успеха. Но Бионсе не можа да се задоволи само с похвала.

Британската звезда е известна с чепатия си нрав и нежеланието си да следва неписаните закони в музикалния бизнес. Тя не само роди и се оттегли от сцената за 4 години, точно когато стана най-известна, но сега и отказва дует с една от най-големите звезди в музиката Бионсе.

Според близки до Адел, отказът й не е продиктуван от стара вражда между тях. Просто червенокоската не искала огромната известност, която ще й донесе един бъдещ проект с Бионсе. “Знаете от какво се плаша – от славата, от нея искам да избягам, защото смятам, че тя само ще ме ощети. Слава е като отрова, която имам достатъчно в моя организъм. Не ми трябва още”, споделяла е неведнъж Адел.

Според слуховете, Бионсе още от миналата година ухажва своята колежка. Тя й предлагала всякакви възможности, само и само да се съгласи на обща песен. Тази година убеждаването продължило, но Адел отново отказала.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...