БЪЛГАРИЯ, ПО ТЪМНО

Крадец излезе от затвора и обра дома на майка си

Крадец, излязъл от затвора преди две седмици, обра дома на майка си в Шумен. 25-годишният мъж се вмъкнал в жилището на първия етаж на ул. "Васил Априлов през отворен прозорец

Полиция патрул
Крадец, излязъл от затвора преди две седмици, обра дома на майка си в Шумен. Куриозният случай се разиграл в нощта срещу неделя, когато 25-годишният мъж се вмъкнал в жилището на първия етаж на ул. “Васил Априлов през отворен прозорец.

Без никой да го чуе, той успял да пребърка дреха на втория съпруг на майка си и в джоба открил 610 лв, пише „Труд”. Липсата била установена на сутринта, а подозренията веднага паднали върху Стоян, който бил задържан във вторник по обяд.

“Синът ми е болен мозък, клептоман… Винаги сме му помагали, не знам защо посегна на нас”, каза огорчената му майка пред “Труд” и отказа повече коментари.

Има 8 присъди

Зад гърба си Стоян има 8 присъди, като е започнал с престъпленията още от 12-годишен, казват криминалисти. Повечето от кражбите му обаче са белязани от неуспех, а той продължава да опитва.

Последният път Стоян се вмъкнал в апартамента на хазайката си на 76 г., чийто апартамент бил напуснал, но добре познавал. Катерил се чак до 3-ия етаж и строшил стъкло. Жената го чула и пред очите й той напуснал жилището през вратата с окървавена ръка. Извиканите полицаи го заловили за десет минути. През март той сключил споразумение с прокуратурата за ефективно наказание и бил в затвора до 26 октомври.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...