БЪЛГАРИЯ, Общество

Волен Сидеров и Чуколов със своя версия за скандала с НАТФИЗ

Снимка: Дарик, архив

Своя версия на случилото се на ул. „Раковска” на 23 октомври представиха депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов на пресконференция в централата на партия „Атака”.

Сидеров, Чуколов и операторът от телевизия „Алфа” Ивелин Николов лепели плакати срещу разпространението на наркотици по „Раковска”, но пред академията били нападнати от актьора Анатолий Лазаров, разказа Чуколов: „Сега ще видите на видеокадрите как минаваме и как тези двама, които от няколко дена обикалят студиата, всъщност ни конфронтират”.

В 30-секундното видео се виждат актьорите Анатолий Лазаров и Евгени Будинов. „Първо удря Сидеров, след това мен и колегата ни Ивелин Николов”, резюмира Чуколов видеоматериала.

Ден по-късно председателят на „Атака” подаде жалба в Първо РПУ, но извършителят не беше идентифициран докато сам не го заяви в казионните телевизии, отбелязва партийният пресцентър. В нощта, когато нахлуха във НАТФИЗ, депутатите от „Атака” търсели по снимка Анатолий Лазаров, обясни Чуколов: „Отидохме и питахме портиера – познава ли го, или не – и нататък последва този преекспониран инцидент”.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...