Алтернативна медицина, БЪЛГАРИЯ, Инциденти

Любовна драма е причина за двойното убийство в Бургас (обновена)

Двете жени са убити по изключително жесток начин

Иванка, дъщеря на убитата Тонка от Долно Езерово, Бургас
Антония, дъщеяря на убитата Иванка, е в шок от случилото се. Снимка: Труд

Майка и дъщеря бяха убити в двора на къщата си в бургаския квартал “Долно Езерово”. 46-годишната Иванка и 67-годишната й майка копаели градинката си, когато влетял екзекуторът им.

52-годишният Драгия Р., по прякор Дечо, бил лудо влюбен в Иванка. Жената искала да прекратят връзката си, но авджията обаче не бил съгласен с решението на възлюбената си. Освен това изпитвал огромна ревност към любимата си. След като двамата се скарали, той натиснал спусъка на законно притежаваната си ловна пушка „ИЖ” и застрелял жените.

Двете жени са убити по изключително жесток начин

Двете жени са екзекутирани по изключително жесток и нечовешки начин, разказват очевидци.
“Иванка и Тонка през целия ден днес разкопаваха лехи, за да садят чесън, и двете бяха нормални жени.  Напоследък Иванка бе все угрижена и бе свалила повече от 10 кг, Дечо редовно буйстваше и я заплашваше, защото тя не го пускаше вътре”, разказват съсед пред Флагман и настоява да остане анонимен, защото се притеснява да не пуснат от полицията убиеца.

Драгия нахлул в двора и креснал „Легнете по очи!“. Любовницата и майка й нямали никакъв шанс. Веднага след като ги повалил с приклада Дечо застрелял в сърцето Иванка, а със следващия куршум и майка й.

След бруталното убийство се скрил в къщата си, където живеел с майка си. Веднага след показния двоен разстрел Драгия се окупирал в дома си и отново заредил пушката. Майка му също била вътре. При идването на спецчастите на МВР обаче сменил тактиката и излязъл с вдигнати ръце, след като видял, че къщата му е обсадена от полицаи и че няма шанс, затова оставил пушката.

Стар познайник на полицията

52-годишният убиец Дечо е известен на полицията. Зад гърба си има множество полицейски преписки за хулиганско поведение, съобщава Флагман, цитирайки оперативен източник пряко свързан с разследването.

Преди три години той имал друга връзка с жена, която била малтретирана по същия начин и заплашвана с убийство, ако го изостави. Жертвата на издевателствата му тогава обаче имала подкрепата на двамата си братя и така избегнала смъртта. Многобройните му заплахи за саморазправа с беззащитната жена са регистрирани от МВР, от където са взели също мерки и е подписвал ограничителна заповед.

По-рано се появи версията, че вероятната причина за двойното убийство е битова драма.

Дъщерята на Иванка – Антония, е в шок от случилото се. По думите подобна трагедия била очаквана. Преди два месеца убиецът Дечо запалил колата на майка й.

Коментирайте от Фейсбук

Leave a Reply


* Задължително поле

Следвайте ни в:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssmail
Анкетата на Форум

Ще решат ли т. нар бежанци демографската криза на България и Европа?

  • Не, те нямат място тук (58%, 135 Votes)
  • Не, те живеят в средновековието (30%, 70 Votes)
  • Да, имаме нужда от тях (5%, 12 Votes)
  • Да, Европа умира (4%, 10 Votes)
  • Въставаме, посегнат ли на жените (2%, 4 Votes)

Гласували общо: 231

Loading ... Loading ...