Заловиха 40-годишен в Плевен, снимал порно с момчета

Снимка: БГНЕС

Антимафиоти задържаха в Плевен 40-годишен, снимал порнофилми и клипове с момчета, съобщават от пресцентъра на МВР.

В жилището на мъжа са открити 6 лаптопа, стационарен компютър и мобилен телефон със снимков и видео-материал с порнографско съдържание. В записите участвали непълнолетни момчета от Плевен. При претърсване на апартамента са иззети още 4 флаш памети, 7 хард диска, видео камера и 253 оптични носители /CD И DVD/, също с порно-съдържание. Намерени са и незаконно притежавани 17 бойни патрона - 7, 65 кал.- „браунинг".

Разследването на служителите от „Борба с организираната престъпност" установило, че мъжът се запознавал в жертвите си по интернет. Примамвани са непълнолетни момчета само от града. Мъжът се представял под различни имена, с различни професии и търсел запознанства. След малки почерпки, той установявал с непълнолетните сексуални контакти.

Видеосесиите са правени в апартамента му, в личния му лек автомобил „Мерцедес", както и на други места. От потърпевши участници в клиповете са снети обяснения, разпитани са пред съдия.

Мъжът е задържан за 72 часа. Предстоят технически експертизи на иззетата компютърна техника и изясняване дали е разпространявал създадените от него видеоматериали с порнографско съдържание.

Документирането на престъпната дейност на плевенчанина продължава. Специализираната полицейска акция е част от усилията на МВР - Плевен да противодейства на престъпността, свързана със създаването и разпространението на порносайтове, в които непълнолетни са примамвани като жертви и склонявани към секс с възрастни.

Коментари (0) Добави мнение


USD 1.5409 
GBP 2.4729 
CAD 1.3733 
CHF 1.6215 
JPY 1.4403 
RON 4.4275 
DKK 2.6264 
RUB 3.7509